domingo, 26 de febrero de 2012

tàrtar salmó


INGREDIENTS per a 4 persones:
Per al tàrtar:
350 grs de salmó fresc sense pells ni espines
200 grams de salmó fumat
1 ceba tendre
2 cullerades de Jerez sec
2 cullerades de salsa de soja (Xina o Japonesa)
3 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta de mostassa
1 cullerada de tàperes
3 cogombrets en vinagre
1 branca de julivert
1 branca d'anet fresc
pebre blanc mòlt i sal

Pica finament amb el ganivet els dos tipus de salmó; pica de la mateixa manera les tàperes, els cogombrets i la ceba tendra. En un bol gran, barreja bé la ceba tendra picada, l'oli, el Jerez, la salsa de soja, la mostassa, els rovells d'ou i un pessic de pebre. Cinc minuts abans de servir, afegeix a aquesta barreja les tàperes i cogombres, així
com les herbes ja picades. Finalment, un parell de minuts abans de servir, afegeix el peix també picat i dóna el punt de sal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario