INGREDIENTS per a 4 persones:
Per al tàrtar:
350 grs de salmó fresc sense pells ni espines
200 grams de salmó fumat
1 ceba tendre
2 cullerades de Jerez sec
2 cullerades de salsa de soja (Xina o Japonesa)
3 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta de mostassa
1 cullerada de tàperes
3 cogombrets en vinagre
1 branca de julivert
1 branca d'anet fresc
pebre blanc mòlt i sal
Per al tàrtar:
350 grs de salmó fresc sense pells ni espines
200 grams de salmó fumat
1 ceba tendre
2 cullerades de Jerez sec
2 cullerades de salsa de soja (Xina o Japonesa)
3 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta de mostassa
1 cullerada de tàperes
3 cogombrets en vinagre
1 branca de julivert
1 branca d'anet fresc
pebre blanc mòlt i sal
Pica finament amb el ganivet els dos
tipus de salmó; pica de la mateixa manera les tàperes, els cogombrets i la ceba tendra. En un
bol gran, barreja bé la ceba tendra picada, l'oli, el Jerez, la
salsa de soja, la mostassa, els
rovells d'ou i un pessic de pebre. Cinc minuts
abans de servir, afegeix a aquesta barreja les
tàperes i cogombres, així
com les herbes ja picades. Finalment, un parell de minuts abans de servir, afegeix el peix també picat i dóna el punt de sal.
com les herbes ja picades. Finalment, un parell de minuts abans de servir, afegeix el peix també picat i dóna el punt de sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario