domingo, 26 de febrero de 2012

Navalles amb llimona

INGREDIENTS per a 4 persones:
Per les navalles:
20 navalles
Aigua
Sal
Fer bullir l’aigua amb la sal, obrir les navalles introduint 2 min en l’aigua bullent, treure el bicho i reservar

Per la llimona:
1 ou
250 ml d’oli girasol
Suc de 1 llimona
sal
Montar com una maionesa, l’ou, el suc de llimona amb una mica de sal, introduint poc a poc l’oli, i turmix

Per l’escuma de llimona:
            300 gr. de suc de llimona
            200 gr. de aigua
            50 gr de sucre
            2,5 fulles de gelatina (1fulla=2gr)
            1 sifó(1/2l)
1 carrega d’aire

Elaboració
Fondre les fulles de gelatina prèviament hidratades amb una mica d’aigua calenta
Barrejar el resta  d’aigua, sucre i suc
Emplenar sifó, enroscar, carregar el aire i refredar en frigorífic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario