INGREDIENTS per a 4 persones:
Per les navalles:
20 navalles
Aigua
Sal
Fer bullir l’aigua amb la sal,
obrir les navalles introduint 2 min en l’aigua bullent, treure el bicho i
reservar
Per la llimona:
1 ou
250 ml d’oli girasol
Suc de 1 llimona
sal
Montar com una maionesa, l’ou, el suc de
llimona amb una mica de sal, introduint poc a poc l’oli, i turmix
Per l’escuma de llimona:
300 gr. de suc de llimona
200 gr. de aigua
50 gr de sucre
2,5 fulles de gelatina (1fulla=2gr)
1 sifó(1/2l)
1 carrega d’aire
Elaboració
Fondre les fulles
de gelatina prèviament hidratades amb una mica d’aigua calenta
Barrejar el
resta d’aigua, sucre i suc
Emplenar sifó,
enroscar, carregar el aire i refredar en frigorífic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario