jueves, 29 de marzo de 2012

Faves saltades amb botifarra de perol


Faves saltades amb botifarra de perol
Ingredients:
- 1 kg de faves fresques esgranades
- 1/2 manat d'alls tendres
- 1 ramet de menta fresca, farigola i llorer
- cansalada viada
- 2 botifarres de perol
- oli d'oliva
- sal i pebre      
Preparació
Per començar, poseu aigua i menta fresca a bullir i després tireu-hi les faves, que han de bullir durant 10 minuts.
Mentrestant, talleu la cansalada viada a trossets i fregiu-la en una paella amb oli. Passats un parell de minuts, quan estigui rossa, afegiu-hi els alls tendres també tallats ben finets i deixeu-ho enrossir una estona. Llavors incorporeu-hi les faves. D'altra banda, escaldeu la botifarra per treure-li la pell més fàcilment, talleu-la a trossets petits, i poseu-la a la paella juntament amb les faves i el sofregit. Tireu-hi un mica de pebre i ja podreu emplatar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario